Whatsapp Gratis downloaden

Op dit moment is Whatsapp voor de meeste besturingssystemen nog gratis. Gebruikers van Android, Blackberry en Windows Phone toestellen hoeven op dit moment nog niet te betalen voor de populaire berichtendienst. Whatsapp is niet gratis voor iPhone gebruikers. Zij moeten eenmalig €0,89 cent betalen in iTunes om gebruik te kunnen maken van Whatsapp.

Of Whatsapp gratis blijft voor Android is nog maar de vraag. Op dit moment worden de licenties nog gratis verlengd maar de geluiden gaan dat Whatsapp wil experimenteren met een betaald systeem voor Android. Dit is ook niet geheel verwonderlijk omdat de verkopen voor iPhone erg goed lopen terwijl gebruikers hier zoals gezegd hiervoor wel moeten betalen. Gratis Whatsapp is natuurlijk altijd beter, maar op termijn zal ook android niet meer gratis zijn.

Wil jij Whatsapp gratis downloaden voor Android, Blackberry of Windows Phone? Klik dan op een van de onderstaande tutorials.
Whatsapp downloaden voor Android
Whatsapp downloaden voor Blackberry
Whatsapp downloaden voor Windows Phone

Zoals benoemd is het Whatsapp gratis downloaden voor iPhone niet mogelijk. Er zijn eigenlijk ook geen truukjes om dit te omzeilen en Whatsapp alsnog gratis te bemachtigen. We raden je dan ook aan om Whatsapp gewoon te betalen. In onze tutorial leggen we dit heel eenvoudig uit. Zie: Whatsapp downloaden voor iPhone