Whatsapp iPhone

Heb jij een iPhone en wil je de app Whatsapp iPhone downloaden? Whatsapp voor de iPhone kun je downloaden in iTunes. Whatsapp kost voor iPhonegebruikers eenmalig €0,89.- Veel mensen denken dat je een credit card nodig hebt om Whatsapp voor de iPhone te kunnen downloaden. Dit is niet waar, er zijn namelijk nog een aantal manieren om Whatsapp te downloaden voor iPhone. Deze worden hieronder kort uitgelegd.

Betalen via cadeaukaart
Door het kopen van een iTunes cadeaukaart kun je heel eenvoudig Whatsapp downloaden zonder dat je een credit card nodig hebt. Je vult namelijk de code van de cadeaukaart in en vervolgens heb je een tegoed van bijvoorbeeld €10,- op je account. Nu hoef je alleen nog maar Whatapp op te zoeken en de app te installeren. Het bedrag van €0,89 wordt vervolgens van je account afgehaald.

Betalen via Click and buy
Een andere manier om Whatsapp te downloaden zonder gebruik te maken van een credit card is Click and buy. De eerste stap is het aanmaken van een Click and buy account. Vervolgens koppel je jouw bankrekening aan jouw Click and buy account. Wanneer je dit gedaan hebt kun je direct Whatsapp downloaden. Het bedrag van €0,89 wordt vervolgens van je bankrekening afgeschreven. Whatsapp downloaden zonder creditcard op je iPhone is dus wel degelijk mogelijk!

Whatsapp iPhone Downloaden via de App Store
Om Whatsapp direct te downloaden op jouw iPhone open je de App Store. Tik onderaan je scherm op de zoek button en voer nu ‘Whatsapp’ in. Tik op het eerste resultaat en tik vervolgens op de grijze button ‘€0,89′. Tik nu op de groene button ‘Koop App’. Na het invullen van je Apple ID gegevens wordt Whatsapp iPhone direct gedownload en geïnstalleerd!

Whatsapp is te downloaden voor de volgende iPhone toestellen van Apple:

ToestelUrl
iPhone 5Whatsapp downloaden iPhone 5
iPhone 4SWhatsapp downloaden iPhone 4s
iPhone 4Whatsapp downloaden iPhone 4
iPhone 3GSWhatsapp downloaden iPhone 3gs
iPhone 3GWhatsapp downloaden iPhone 3g
iPhone 3Whatsapp downloaden iPhone 3
iPhone 5SWhatsapp downloaden iPhone 5S

Deel hieronder jou ervaringen met Whatsapp iPhone!