Whatsapp Tablet

Whatsapp is de berichtenservice app waarmee miljoenen mensen, op het moment dat je dit leest, een bericht versturen. Voornamelijk word deze app op een smartphone / telefoon met internet mogelijkheden gebruikt. een whatsapp tablet is niet alleen handig maar neemt ook werk uit handen. Je hoeft niet altijd je telefoon te pakken als je iets wil versturen. Daarnaast is het ook praktisch. Als iemand jou een website doorstuurt via whatsapp is het fijner om dat op een lekker groot tablet scherm te bekijken!

Whatsappen op een Ipad tablet
Whatsapp downloaden voor ipad is nu mogelijk. Zo kan jij snel en gemakkelijk je iPad gebruiken om berichten en afbeeldingen te sturen. Handig als je bijvoorbeeld je telefoon even niet bij de hand hebt.

Whatsapp downloaden op een windows tablet
Whatsapp downloaden op een windows tablet is mogelijk via de market van windows. De market van windows bevind zich als een app op je windows 7 of windows 8 tablet. Binnen deze market kan je zoeken naar apps waaronder natuurlijk whatsapp. Als je deze app hebt gedownload en geïnstalleerd moet je het telefoonnummer van je simkaart verifiëren, en daarna kan je gebruikmaken van whatsapp. Meer informatie over de whatsapp windows instalatie vind je op de pagina whatsapp downloaden windows.

Whatsapp gebruiken op een samsung galaxy tab / android tablet
Ook voor een samsung galaxy tab zijn er mogelijk heden om whatsapp te downloaden. eigenlijk voor alle android tabs. Zowel met als zonder simkaart is dit tegenwoordig mogelijk. Hieronder leggen we uit je whatsapp kan downloaden op een android tablet met een simkaart. Soms werkt dit ook voor android tabs zonder sim.
1. Start je tablet op en klik op de google Play store. (de app waarmee je andere apps kan downloaden)
2. Zoek naar de whatsapp app, en klik op downloaden
3. Als de app is gedownload, en je zeker weet dat het installatieproces is doorlopen mag je de app openen.
4. Als je de app opent zal hij vragen om een telefoonnummer verificatie. De app stuurt je dan een berichtje met een code. Soms hoef je deze code niet eens meer in te vullen en gaat het verifiëren vanzelf.
5. Als dit proces klaar is kan jij whatsappen met je android tab! Meer informatie over android installatie kan je vinden op de pagina whatsapp downloaden voor android.

Stel hieronder een vraag of help andere gebruikers!